Ontwikkel jezelf als
sales professional

Het glas is altijd halfvol voor een HOF® vertegenwoordiger

Sales. Verkoop. Handel. Bijzonder hoe een oud vak in al die jaren nog altijd een van de belangrijkste kan zijn voor de groei van organisaties. Verkopen begint bij de mens zelf. Het hebben van mensenkennis, de gunfactor, het doorzettingsvermogen en de wil om te verkopen is belangrijk. Daarbij is hoe je overkomt als ‘echte’ persoon onmisbaar. Het vertrouwen moet je namelijk winnen. Dat doe je niet door je als een ander voor te doen maar om jezelf te zijn. Bij HOF® is dit de belangrijkste waarde; Ècht.  

EEN BUITENKANS

Want buiten leer je ècht verkopen

Essent is eigenaar van HOF®. Een A-merk. ‘Wij gaan’ voor betrouwbare producten en diensten. We verkopen geen rommel. ​ Om dit te kunnen doen, moet je begrijpen wat je verkoopt. De hele energietransitie maakt dat het product ook complexer wordt.

HOF® vertegenwoordigers begeleiden we hierin. Inhoudelijk leer je alles over de product/dienst die je verkoopt. Jouw tijd in deze baan wordt ‘echt’ goed besteed en betaald. De één ziet het als een tijdelijke baan, voor de ander wordt het de ‘chance of a life time’. Voor beide geldt: ​èchte sales begint bij HOF®​ 

Corona-proof

We doen het graag veilig

Wil jij weten welke aanpassingen wij hebben doorgevoerd om iedereen veilig te laten werken? Bekijk achter de pdf-button wat Corona-proof werken bij Hof ® precies inhoudt. 

SCHRIJF JE IN BIJ HOF®

En til jouw sales carrière naar een hoger niveau!

Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

Heb je vragen over HOF®?

Neem dan contact met ons op!

Wil je weten of jouw ambities goed matchen met onze vacatures? Hoe onze sales trainingen eruit zien of heb je een andere brandende vraag? Laat het ons weten! Stuur een mail met jouw vraag of bel ons op het nummer hiernaast.