STAY SAFE. STAY HEALTHY. STAY POSITIVE.
In deze moeilijke tijden moeten we écht samen sterk zijn om corona de baas te worden.

Voor meer informatie hoe wij te werk gaan tijdens de coronaperiode als we weer geopend zijn, kan je terecht op onze coronapagina.

Wil je graag solliciteren of kijken welke vacature het beste bij jou past? Dat kan!
Bekijk onze vacatures
Corona informatie

Freelancers zijn welkom!

Werk voor échte salesprofessionals

Verkopen is een vak. En jij bent specialist in dat vak. Je hebt meerdere jaren ervaring en een bewezen staat van dienst. Je bent er aan toe om zelfstandig te werken of doet dit al een tijdje. Als freelancer ga je zelfstandig langs de deuren om mensen enthousiast te maken voor consumenten contracten van topmerken als Essent, Vodafone Ziggo e.a. Jij kan je focussen op datgene waar je goed in bent en je behoudt je vrijheid van ondernemen. Eigenlijk 'the best of both worlds'.


Ons aanbod

What's in it for you?

Bij Hof kom je binnen in een professionele sales-omgeving. Wij zorgen er voor dat jij jouw capaciteiten optimaal kunt inzetten voor één of meerdere adverteerders. Je hebt inzage in jouw resultaten en kwaliteit zodat je wekelijks jezelf kunt bijsturen. Hiermee kun je er voor zorgen dat je netto conversie optimaal is. Een win-win situatie!

Kortom, ben je freelancer in échte sales, ben je op zoek naar je volgende klus en zelfs meer dan dat? Meld je aan! Want échte sales begint hier.

BE WHO YOU ARE, AND SAY WHAT YOU FEEL. IT’S NOT BEING RUDE, IT’S BEING REAL.

MELD JE NU AAN VOOR MEER INFORMATIE

Wat zeggen ze echt over HOF®?

Lieuwe Smeijsters
Lieuwe Smeijsters Salesmanager B2B
“3,5 jaar geleden ben ik gestart bij Hof® als deur-aan-deur-verkoper. Het leek me leuk om buiten te werken en het verdienmodel zag er ook goed uit. Vanuit daar ben ik doorgegroeid als verkoper voor de zakelijke markt. En nu heb ik een vaste aanstelling en ben ik salesmanager bij MKB zakelijk. Ik stuur mijn eigen team aan en werk met veel plezier samen met mijn collega’s." 
Arjan van de Riet
Arjan van de Riet Algemeen Directeur
"Hof® is eigenwijs. We willen dingen nét wat anders doen dan de rest. Sommige van onze collega's zeggen dat Hof® niet eens een bedrijf is, het is een groep mensen met een gezamenlijk doel. Ik ben het daar wel mee eens. Echter, dé meest genoemde reden dat wij het naar onze zin hebben hier is het werk. Iedere dag is anders en je hebt altijd een uitdaging. De afwisseling gecombineerd met leuke collega's, daar worden wij blij van!" 
Aanmelden
Vul hieronder de gegevens in om je aan te melden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.