Q1 Incentive 2023 Diamond Experience Zandvoort

Gepubliceerd op 22 mei 2023

Racedag

Op 21 april was het dan zover. Het was tijd voor een epische dag vol adrenaline! 

Voordat de dag aanbrak zaten onze Salestoppers in spanning wie er allemaal genoeg sales hadden gedraaid om mee te mogen racen. 
Dus op 14 april werd ons kantoor in Eindhoven omgetoverd zodat we met z'n alle het einde van Q1 konden vieren en de winnaars bekend konden maken. 

De wekker konden we lekker vroeg zetten op race dag, want een ritje vanuit Eindhoven naar Zandvoort doe je niet op dezelfde snelheid als op het circuit. Maar zo vroeg opstaan maakt niks uit als je weet wat er die dag gaat gebeuren. 

Om 8 uur stonden we dan In onze eigen VIP lounge op het circuit. Eerst alle formaliteiten uit de weg voordat er geracet kon worden. Na alle koffie, thee en andere hydraterende drankjes was het zover om Ècht aan de dag te beginnen. 

Diamond Experience

We begonnen de dag rustig met een prima Dragrace in een Dodge Charger, 1 vs 1 gas geven en je tegenstander te verslaan was meteen een goed begin van de dag.

Hierna was het pitstraattijd. Met het Diamond Experience pakket van Bleekemolens raceplanet hadden we het meest complete pakket gekozen voor onze winnaars. Hierdoor konden ze genieten van bijna alle auto's die beschikbaar waren. 
De opbouw mocht er wel zijn, want rustig starten met een BMW 1 serie was helemaal prima. zo konden we het circuit goed verkennen, de eventuele spanning er meteen uit rijden voordat de Èchte wagens aan de beurt waren. 


Na de BMW 1 Series was het de beurt aan de Porsche 911. En de reacties waren meteen goed.

Na de Porsche was het tijd om even de pitstraat uit te gaan en even wat anders te doen voordat het tijd was om te lunchen. Met een Stukje ijsrijden hadden we een onderdeel waar voornamelijk werd gelachen. Het gevoel van de auto die aan de achterkant continu onder je wegglijdt blijft raar.

Slalom

Na een verzorgde lunch was het tijd om weer rustig op te starten. Een Suzuki die klaargestoomd was voor de slalom werd goed getest. En met goed bedoel ik ook goed. De onderlinge strijd was er en uiteindelijk was het niemand minder dan onze eigen Directeur Arjan die even liet zien hoe je moet slalommen in de snelste tijd. 

Supercars

Slalom, ijsrijden, dragracen, het klinkt allemaal leuk maar het racen op het circuit in de gaafste auto's is toch wel waar het om gaat. En de tijd was aangebroken om dat te gaan doen.
De Lamborghini Huracán, Mclaren 540C en Mercedes AMG GT waren aan de beurt om getest te worden. 
En dit was dan ook wel het echte werk, de trekkracht en de snelheid gingen meteen omhoog en de reacties waren niet mild. De Mcclaren 540C werd door de meeste wel bekroont als fijnste auto.

Simracen

En zo schoot de dag wel op. Al waren we nog niet klaar met de dag, Na deze Powerhouses gingen we door naar het simracen. Even een stukje strijden met z'n allen. En we konden zien dat dit toch weer een beetje andere koek is. Uiteindelijk was het Bjorn die aan het langste eind trok Hij profiteerde van een goed momentje auto verliezen op het lange stuk van Arjan. Maar zoals er in het racen gezegd wordt: to finish first, you first need to finish!

Tijd voor de Formule RP1, ( zoals ik al zei we hadden het meest uitgebreide pakket gekozen voor onze saleskanjers.) Hierbij krijg je toch wel echt het gevoel alsof je mee gaat doen aan een F1 weekend. En ondanks dat het gaaf was bleef de Mclaren 540C de koning. 

De dag sloten we af met een kort ritje door de duinen in een terrein wagen, niet het meest spectaculaire, wel het absoluut langzaamste van de dag, maar de lach bleef op het gezicht. 

Uitgeput en voldaan was het tijd om de buiken te vullen met het verzorgde avond eten. 

Alle reacties waren helemaal top en een zeer zeer geslaagde Incentive prijs die met beide handen zijn aangegrepen. Voor Q2 zijn we nu aan het strijden voor een Weekend reis naar Barcelona. Dus tijd om weer te strijden om dit avontuur niet te missen. 

Aftermovie

Geniet van de Aftermovie en de foto's, en wil jij ook meestrijden met de meest gave incentives.... Neem dan contact op via deze link en wie weet geniet jij ook mee bij de eerstvolgende incentives.