Een Kijkje achter de schermen bij HOF® - Armando!

Gepubliceerd op 26 januari 2024

Interview Armando


Bij HOF® hebben we recentelijk een inspirerend gesprek gehad met Armando, een waardevol lid van ons team. Deze ontmoeting werpt een licht op Armando's reis en zijn rol bij HOF® , waar passie voor sales en recruitment samenkomen.

Armando, 24 jaar oud en geboren en getogen in Amsterdam, vond zijn weg naar HOF® via Indeed, waar een aantrekkelijke recruitment vacature zijn aandacht trok. Zijn achtergrond bij Verisure, waar hij beveiligingssystemen verkocht, motiveerde hem om op zoek te gaan naar een carrière waarin sales en communicatie centraal staan.

Als lid van ons recruitmentteam is Armando een sleutelfiguur bij het ontdekken van nieuw talent voor HOF® . Zijn focus ligt op authenticiteit, sociale vaardigheden en effectieve communicatie, waarden die naadloos aansluiten bij HOF's streven naar échte groei.

Omgaan met afwijzing

We vroegen Armando hoe hij omgaat met afwijzing, en hij benadrukte het belang van eerlijkheid en respect in dat proces. Het is een benadering die het hart van HOF's bedrijfscultuur weerspiegelt.


Armando heeft duidelijke ambities binnen HOF®. Zijn doel? Zijn eigen recruitmentteam leiden en trainen. Een doel dat resoneert met HOF's toewijding aan échte groei door middel van individuele ontwikkeling.

In het gesprek verkennen we ook hoe Armando 'échte groei' integreert in zijn dagelijkse werk. Bij HOF® draait het niet alleen om ervaring; het gaat om inzet, leergierigheid en het behalen van resultaten. Een mentaliteit die de kern vormt van het HOF® DNA.

Boksen


Buiten het kantoor vinden we Armando die balans houdt tussen werk en ontspanning. Naast zijn werk bij HOF® geniet hij van lezen, fitness en een passie voor kickboksen, een sport die hij al zeven jaar beoefent, zelfs deelnemend aan wedstrijden.

De Toekomst


Als we hem vragen waar hij zichzelf ziet over 10 jaar, straalt Armando enthousiasme uit. Hij streeft ernaar om binnen HOF® te groeien, hopelijk als manager met zijn eigen toegewijde recruitmentteam.

Het interview met Armando geeft niet alleen inzicht in zijn persoonlijke en professionele reis, maar belicht ook de waarden die de kern vormen van HOF® . Bij HOF® geloven we in échte samenwerking, échte groei, échte moed en échte oprechtheid, en Armando is een levend voorbeeld van deze waarden in actie.

#HOFInterview #MeetTheTeam #CareerGoals #HOF #EchteGroeiers


Bekijk het hele interview via deze link