Willem verteld waarom hij samenwerkt met Hof als freelancer

Waarom je als Freelancer wil samenwerken met HOF!

Gepubliceerd op 15 augustus 2022

Als freelancer ben je altijd op zoek naar de juiste match. De juiste plek waar jij jouw talenten en kennis aan het werk kan zetten en als resultaat de voldoening kan vinden waardoor je de volgende dag weer met een grote glimlach aan de slag kan gaan.

Met Hof een samenwerking aangaan is een samenwerking met een prettige werkwijze. Alles is goed geregeld en ik weet altijd waar ik aan toe ben.” - Willem

Om deze glimlach vast te houden is een goede samenwerking enorm belangrijk. Jij wil als #zelfstandige dat alles goed geregeld is. Vanuit Hof denken we precies hetzelfde. Vandaar dat Willem de Groot en Hof samen zijn gaan werken. Als freelancer weet Willem als geen ander hoe het is om in de direct sales aan de slag te zijn. Door deze combinatie halen we het beste van beide werelden bij elkaar om ervoor te zorgen dat jij de beste samenwerking krijgt die er mogelijk is.

De communicatie met Hof is duidelijk en prettig.
Je kan alles zeggen en je hebt snel een duidelijke terugkoppeling.” – Willem

Jij als #salesprofessional zet alles op alles om jezelf goed neer te zetten elke dag, wij zorgen er daarom voor dat jij jouw kwaliteiten kan benutten. Hierdoor hoef je niet te veel na te denken over alle bijkomende zaken. Door de snelle communicatie met Willem weet je alle mogelijkheden die voor jouw werk van toepassing zijn. Denk hierbij o.a. de campagnes die lopen en weet je snel waar je aan de slag kan in onze grote pool van loopgebieden. Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken zijn jouw vragen altijd welkom en zorgen we voor een duidelijke terugkoppeling. Jij weet altijd waar je aan toe bent.

Er is altijd ruimte voor verbetering, maar los hiervan is het wat mij betreft de leukste samenwerking die ik tot op heden heb gehad.” – Willem

Ben jij als freelancer klaar voor een nieuwe samenwerking en wil je snel aan de slag in de direct sales omgeving?

Willem gaat graag met je in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden, laat je gegevens achter via deze link en Willem neemt contact met je op.