In 9 stappen door jouw salesloopbaan bij Hof®

Jouw Salesloopbaan bij Hof®

Gepubliceerd op 07 oktober 2022

1. Gegevens achterlaten


Als je wil werken bij Hof® moet je altijd eerst kenbaar maken in welke functie je geïnteresseerd bent.
Dat kan natuurlijk altijd via onze website maar ook altijd via een PB of bel 0613187953. We staan hier namelijk altijd klaar voor je om te kijken of we een geweldige klik zijn.

Oh en PS: bij Hof® behandelen we ook gewoon open sollicitaties. Dus mocht je niet zeker zijn welke functie het beste bij je past of je wilt laten weten dat je beschikbaar ben laat dat dan ook zeker weten.

2. 1e contact

Je hebt er net voor gezorgd dat er een glimlach op het gezicht van onze recruiter is gekomen. Met volle enthousiasme pakken ze de telefoon op om een 1 contact te leggen met jou. Hierin kijken we de “basis” goed is. Heb je wel op de juiste vacature gereageerd. Is de vacature duidelijk. Etc.

3. Kennismaking

Het eerste gesprek aan de telefoon ging goed. Alle “standaard” dingen zijn gecheckt. Nu gaan we dieper kennismaken. Jij komt gezellig langs bij ons op kantoor In dit gesprek kijken we nogmaals of alles duidelijk is, hier bespreken we natuurlijk ook de werkwijze en kan jij al jouw vragen stellen. Het doel hier is natuurlijk om met een glimlach weer afscheidt te nemen.

4. Aangenomen als salestrainee

Het Kennismakingsgesprek ging goed en je bent aangenomen. Je hebt alles doorgenomen, je contract is opgesteld en ondertekend. Nu is het tijd om te starten.

5. 20 daagse sales training

In deze periode kom je langs op ons kantoor in Eindhoven en krijg je sales training door onze doorgewinterde salesmanager. Hier worden alle kneepjes van het vak met je gedeeld. Aan het einde van deze periode weet je precies wat je moet doen en kan je aan de slag.

6. Certificatie

Bij een salestraining hoort natuurlijk ook een certificaat. Je hebt niet voor niks zo hard gewerkt.

7. Starten als professional.

Nu alle kennis verzameld is en opgeslagen in je brein mag je je een echte Hof® Sales Professional noemen. Je gaat nu aan de slag en laat zien dat je de beste bent in het veld


8.
Learn more

20 dagen is genoeg om te starten, echter in de sales ben je nooit uitgeleerd en je leert vooral in de praktijk. Aan jouw de taak om je verder te ontwikkelen en te leren van je eigen gesprekken ( hint: je reflecteert vaak genoeg met je collega’s zodat je alleen maar beter kan worden.)

9. Groei door!

Natuurlijk sta je niet stil en door jezelf te ontwikkelen gaan er weer deuren voor je open. Doorgroeien is iets wat we altijd willen stimuleren. Groei door als Teammanager, Vertegenwoordiger of zelfs als Sales en Regiomanager.