Maak kennis met HR

Gepubliceerd op 13 februari 2023

Maida Elezovic is sinds 2,5 jaar werkzaam als HR adviseur bij HOF® Promotion. Na het eigen maken van de HR afdeling en een prachtige periode waarin ze twee zoons heeft mogen verwelkomen, draagt ze nu zorg voor alle HR gerelateerde processen.


Snelheid

Nadat ik mijn sollicitatie had ingestuurd, ging het proces snel. Na twee gesprekken kwamen we erachter dat er een klik was en werd ik vrijwel direct aangenomen in de rol als medewerker personeelszaken.


Overzicht op het werk en thuis!


Wat ik zelf enorm belangrijk vind in mijn werk is de balans tussen werk en privé. Als moeder van drie kinderen ben ik non stop bezig om alle ballen hoog te houden. Zowel thuis als privé is het fijn om mee te maken dat HOF® hierin meedenkt. Dit zorgt ervoor dat ik in al mijn rollen relaxed kan blijven en daardoor ook het overzicht blijf houden.


Jong en gezellig


Wat mij aansprak voordat ik bij HOF® in dienst kwam was het jonge en gezellige team. Na 2,5 jaar merk ik nog steeds dat dit het geval is. Het team is erg toegankelijk en gezellig. Een ander bonuspunt zijn de korte lijntjes in de organisatie. Je bent nooit een nummertje en elke collega is makkelijk en snel te vinden.


Uitdagingen


Na het afscheid van de HR manager in 2021 en mijn zwangerschap van een tweeling waarbij ik vroegtijdig met verlof moest gaan, speelden er meerdere uitdagingen bij Hof. Gelukkig had ik een collega die de dagelijkse werkzaamheden op HR vlak uitstekend heeft vervuld. Nu ik sinds september 2022 weer terug ben, heb ik mijn rol in beleidskwesties en advies weer goed kunnen oppakken. Nu staat 2023 weer voor de deur en vind ik het belangrijk dat HR een weer steady team gaat zijn.


Benaderbaar


“Ik was aangenaam verrast hoe makkelijk het is om iedereen binnen HOF® te benaderen. Zo kom je heel makkelijk in gesprek met de directeur bijvoorbeeld en heb je niet het idee dat je in een hiërarchische organisatie terecht bent gekomen. Het is erg aangenaam om op deze manier met je collega’s te kunnen communiceren en contact te hebben.”


Groeien


Binnen HOF® wil ik mij graag nog meer gaan ontwikkelen in de adviserende rol. Na de stap gemaakt te hebben van medewerker personeelszaken naar HR adviseur, wil ik ook beleidsmatig groeien en op deze manier een werkelijke impact kunnen maken binnen het bedrijf. Alle punten waar ik tegen aanloop zijn makkelijk te bespreken en op te lossen. Dit maakt de samenwerking ook zo fijn. Als jij ook betrokken wil zijn binnen HOF® dan lijkt het mij super leuk om kennis te maken!


HOF® Promotion is altijd op zoek naar nieuwe collega's.

Heb jij na het lezen van het verhaal van Maida zin om ons eens in het echt te spreken en te kijken of een functie in ons bedrijf bij jou past, neem dan contact met ons op via 0402466460. 
Of stuur een berichtje naar werving@hofpromotion.nl. Of neem een kijkje op onze vacature pagina

Hopelijk spreken we je snel.