Succesverhalen bij HOF Promotion: Een Inspirerende Reis met Denzel

Gepubliceerd op 31 januari 2024
Binnen Hof® hebben wij veel gezichten. Iedereen heeft een eigen verhaal.
Vandaag hebben we met Denzel gesproken die 9 maanden geleden bij hof binnenkwam als verkoper. In deze 9 maanden heeft Denzel zich ontpopt tot een Èchte leider en nu krijgt hij de kans om een nieuw filiaal te managen.

Kijk hier zijn hele verhaal of lees hieronder verder.

Denzel zijn groei:


Een van de punten uit het verhaal van Denzel is het belang van leiderschapskwaliteiten en persoonlijke drive. Hij geeft ook duidelijk aan dat motivatie, discipline en de drive om door te gaan en te groeien enorm belangrijke aspecten zijn. Je kan namelijk mensen meenemen in jouw energie.

Persoonlijke ontwikkeling:


Bij HOF® zijn we continu bezig met persoonlijke ontwikkeling. En dat zie je ook terug in de ambitie van Denzel. Zijn eigen drive en competitiviteit zorgen ervoor dat hij blijft streven om zijn doelen te behalen. En door dit met zijn manager te bespreken kreeg hij continu feedback die hij weer gebruikte om zelf als persoon beter te worden.

Creëren van een positieve werkomgeving:


Denzel houdt van openheid en eerlijkheid en geeft aan dat dit belangrijke punten zijn zodra hij aan de slag gaat in Breda. Hierdoor creëer je een positieve werkomgeving en dit zorgt ervoor dat iedereen zin heeft om te werken en om te strijden.

Het individu:


Denzel wil net als HOF® kijken naar het individu, wat kan jij aan en wat wil jij bereiken. Hoe wil jij groeien. Als jij eerlijk en open bent hierover dan kan er een plan gemaakt worden om jou te brengen naar waar je moet zijn. Dit geeft jou een mooi traject waar je jezelf kan bewijzen.

Conclusie


Ècht Groeien komt bij jezelf vandaan. Door inzet te tonen en een plan te maken kan jij werken naar jouw doelen. En bij HOF® helpen we je mee om jouw doelen te realiseren.