STAY SAFE. STAY HEALTHY. STAY POSITIVE.
In deze moeilijke tijden moeten we écht samen sterk zijn om corona de baas te worden.

Voor meer informatie hoe wij te werk gaan tijdens de coronaperiode als we weer geopend zijn, kan je terecht op onze coronapagina.

Wil je graag solliciteren of kijken welke vacature het beste bij jou past? Dat kan!
Bekijk onze vacatures
Corona informatie

èchte sales begint hier

The real career journey in sales starts outside

Wij geloven dat succes in verkoop begint bij oprechtheid, lef en doorzettingsvermogen. Door als verkoper je niet voor te doen als iemand anders, maar door ècht te zijn. Simpelweg geloven wij in ‘echt’. Verkoop wordt complexer. Producten en diensten worden omvangrijker en mensen willen beter worden geïnformeerd. Wij maken het verschil met kwaliteit, transparantie en bevlogen verkopers die het ‘èchte’ verhaal weten over te brengen.

De salestalenten van hof®

Be who you are, and say what you feel. It’s not being rude, it’s being real.

Onze mensen zijn altijd samen met een team van gelijkgestemde collega’s. Ècht samen betekent ook elkaar helpen om succesvol te zijn. Van elkaar leren, openstaan voor kritiek en samen successen vieren. Bij HOF® werken betekent voor jou dat je de kneepjes van ons commerciële vak gaat leren. Dat leer je niet in een opleiding. Het is voor 98% face to face verkoop. Real time. Live. Deze ervaringen gaan vóór je werken in de toekomst. Het is onderdeel van je persoonlijke groei.

Eigenlijk zou elk commerciële talent bij HOF® moeten beginnen. Het brengt je verder. Ècht groeien doe je bij HOF®. 

Het hof® office team

Het team achter de sales professionals

 • Arjan van de Riet
  Arjan van de Riet
 • Dominique Ras
  Dominique Ras
 • Gerbrand Rozendaal
  Gerbrand Rozendaal
 • Niki van Roosmalen
  Niki van Roosmalen
 • Taco Postma
  Taco Postma
 • Tim van Dijk
  Tim van Dijk

JOUW CARRIÈREPAD BIJ HOF®

Elkaar helpen om ècht succesvol te zijn

1. Kennismaking
2. Aangenomen als sales trainee
3. 20-daagse sales training volgen
4. Certificeren
5. Starten als sales professional

Veelgestelde vragen

 • Altijd doen! Vertel ons waarom jij de geschikte kandidaat bent voor deze functie. Misschien zien we wel mogelijkheden om samen met jou te kijken naar de potentie om je te ontwikkelen op dit gebied. Of pas je toch heel goed bij Hof en zoeken we graag een passende functie voor je.
 • Momenteel hebben we veel leuke en uitdagende functies beschikbaar. Wellicht dat er een interessante vacature voor je tussen staat, waar je direct op kan reageren. Jij weet tenslotte het beste waar jij naar op zoek bent.
 • Wij willen een goed beeld van jou krijgen. En jij natuurlijk van ons. Dat kan alleen als we elkaar het hemd van het lijf vragen. Schroom daarom niet om álles te vragen. Doen wij ook niet. Waar ben jij goed in? Waar zijn wij goed in? Wat voor mens ben je? Wat voor bedrijf is Hof? Dat soort vragen komen allemaal aan de orde. Wil je een overzicht van de hele sollicitatieprocedure, kijk dan hier:

  De weg naar Sales Professional

 • Hof hanteert altijd de Privacywetgeving. Als je solliciteert op een vacature zullen de door jou verstrekte gegevens met jouw toestemming verzamelen en verwerken voor het in behandeling nemen van jouw sollicitatie. Deze door jou verstrekte persoonsgegevens worden door Hof bewaard gedurende een periode van 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure.