1. Kennismaken

Als je hebt gesolliciteerd voor de functie van verkoper, vertegenwoordiger of teamleider, dan willen we natuurlijk graag even weten wie je bent! Als je bij jouw sollicitatie ook meteen een CV hebt meegestuurd, dan willen we jou graag uitnodigen voor een digitale eerste kennismaking of nodigen we jou uit bij één van onze vestigingen. We hebben een vestiging in Amsterdam, Eindhoven en Utrecht.

2. Hello, Sales trainee

Je bent een fit! Jij heb ècht de sales mentaliteit die we nodig hebben. Je start jouw carrière bij HOF® als Sales Trainee. We gaan jou eerst de fijne kneepjes van ons sales vak leren voordat jij jezelf een Sales Professional mag noemen.

3. 20-daagse training

De fijne kneepjes van ons sales vak leren we jou bij middels een 20-daags Ècht Leren Programma, waarbij je meerdere trainingen volgt en meeloopt met onze Sales Professionals en Teamleiders. 

4. Certificaat gehaald!

Goed gedaan! De 20-daagse sales training zit erop. Heb je veel nieuwe kennis opgedaan of heb je jouw bestaande sales kennis alleen een beetje bijgespijkerd? Het maakt niet uit! Want iedereen kent nu alle fijne kneepjes van het sales vak. Je bent helemaal klaargestoomd om te starten als Sales Professional.

5. Starten als sales professional

Nu gaat het èchte werk beginnen! Je mag jezelf nu sales professional noemen. Een vertegenwoordiger van HOF®. Vanaf nu is het van elkaar leren, openstaan voor kritiek en samen successen vieren. Bij HOF® werken betekent voor jou dat je de kneepjes van ons commerciële vak in de praktijk gaat toepassen en eigen maakt. Dat leer je niet in een opleiding. Het is voor 98% face to face verkoop. Real time. Live. Deze ervaringen gaan vóór je werken in de toekomst. Het is onderdeel van je persoonlijke groei. En het is natuurlijk gewoon leuk om te doen.

OPRECHT

Èchte sales begint bij HOF® ?

Wij varen op het kompas van oprechtheid en kwaliteit. Dat is onze missie. Dat begint bij onszelf en onze mensen en bij ‘wat’ we verkopen. Dat uit zich in hoe wij Nederland op het gebied van face-to-face verkoop verbeteren. Betrouwbaarheid is in ons vakgebied zó belangrijk dat we als organisatie altijd doen wat we beloven en volledig transparant zijn in onze handelswijze.